груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1169
Title: Щодо особливостей функціонування гілок влади в умовах парламентської монобільшості в Україні
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 052 «Політологія»
Authors: Мокряк, І. М.
Keywords: автореферат
магістерська робота
кафедра політології
парламентська монобільшість
гілки влади
повноваження
суспільство
політики
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Дипломна робота на здобуття освітнього ступеню «магістр». Чорноморський національний університет імені Петра Могили. – Миколаїв, 2020. Поняття парламентської монобільшості дуже чітко розкривається з моменту приходу нової влади. Для суспільства це поява надії на світле майбутнє нашої країни. Нова влада, яка чітко розмежувала у своїй програмі курс на фільтрацію старих політиків і приходу нових обличь спричинила неабиякий резонанс серед суспільства. Можна побачити, що молоді політичні діячі пов’язують себе з новою кров’ю та силами змінити країну на краще. Але на даний момент автор вбачає у діяльності молодих політикв лише не найкращі результати їх, що спричинені їх недосвідченістю, на якій акцентують увагу опоненти. Тому досліджуючи тему особливостей функціонування гілок влади в умовах монобільшості можна зробити певні висновки, що кожна з гілок влади дублює функції та повноваження взяті з іншого органу. Разом з тим, подібний стан несе в собі певні загрози використання неконституційних механізмів прийняття рішень. Короткий термін функціонування «монобільшості» показує, що такого роду побоювання не є безпідставними. Предметом дослідження є особливості функціонування гілок влади в умовах парламентської монобільшості в Україні. Об’єктом дослідження є феномен парламентської монобільшості та його вплив на процес функціонування політичної системи України. Автором розглядає питання монобільшості з різних площин, а саме в контексті законотворення та законодавчого функціонування гілок влади.
Description: Мокряк І. М. Щодо особливостей функціонування гілок влади в умовах парламентської монобільшості в Україні : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 052 «Політологія» / І. М. Мокряк , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 13 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/1169
Appears in Collections:Факультет політичних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат Мокряк 631.pdf383.31 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.