груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1171
Title: Автоматизована веб-система для визначення веб-редакторів на основі їх функціональних можливостей
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 124 «Системний аналіз»
Authors: Гнатовський, В. Г.
Keywords: автореферат
магістерська робота
інтелектуальних інформаційних систем
Мещанінов О.П.
організаційна культура
чинники, що впливають на формування організаційної культури
методологія діагностики і зміни
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Магістерська наукова робота на здобуття освітньої кваліфікації «Магістр системного аналізу». – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв, 2020. В дипломній роботі представлено структуру автоматизованої веб-системи визначення веб-редакторів на основі їх функціональних можливостей, реалізовано графічний результат анкетування. Актуальність проведеного дослідження пов’язане з тим, що знання особливостей організаційної культури дає змогу оцінити ступіть стабільності і подальшого розвитку компанії, її конкурентоспроможність на ринку. Адже важливим показником гарного стану справ в організації чи компанії – є спосібність зацікавити та утримати талановитих співробітників. Мета дослідження полягає в створенні інструментального ВЕБ середовища, для проведення безперервного дистанційного оцінювання відповідностей організаційної культури. Об’єктом дослідження є методологія діагностики та зміни домінуючих цінностей. Предметом дослідження є інструмент визначення оптимального веб - редактора для компанії. Робота складається з трьох частин: фахова частина та дві спеціальні частини: охорона праці та безпека у надзвичайних ситуаціях, методичні матеріали. У вступі проводиться короткий огляд поставленої задачі та загальна характеристика роботи. Перший розділ присвячено характеристиці та аналізу методик визначення домінуючого типу організаційної культури. Другий розділ присвячено дослідженню та огляду актуальних продуктів, які застосовуються в реалізації веб-застосунку. В третьому розділі проводиться дослідження та наводиться рішення з програмного забезпечення для проведення безперервного дистанційного оцінювання. У висновках проводиться аналіз виконаної роботи та отриманих результатів. В методичній частині описуються вказівки щодо проведення практичного заняття з дисципліни “ Методи колективного вибору та колективного прийняття рішень ”. Спеціальна частина з охорони праці та безпеки у надзвичайних ситуаціях присвячена питанням з охорони праці на робочих місцях та заходам щодо забезпечення інформаційної безпеки.
Description: Гнатовський В. Ю. Автоматизована веб-система для визначення веб-редакторів на основі їх ункціональних можливостей : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 124 «Системний аналіз» / В. Ю. Гнатовский , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 14 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/1171
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Гнатовський_Автореферат_607.pdf393.15 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.