груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1172
Title: Формування теплових карт для динамічних веб-застосунків, побудованих за SPA та PWA технологіями
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 124 «Системний аналіз»
Authors: Єрьомін, Б. В.
Keywords: автореферат
магістерська робота
кафедра інтелектуальних інформаційних систем
Журавська І. М.
тепловІ картИ (ТК)
веб-застосунок
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Магістерська наукова робота на здобуття освітньої кваліфікації «Магістр системного аналізу». – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв, 2020. Робота присвячена дослідженню проблем існуючих теплових карт (ТК), створених для веб-застосунків на статичній основі, та розробці ТК для додатків, побудованих на основі SPA та PWA технологіях. Використанням теплових карт сприятиме покращенню якості аналізу дій користувачів при користуванні веб-застосунками. Об’єкт роботи – процес аналізу активності дій користувача при роботі з веб-застосунками за допомогою теплових карт. Предмет роботи – методи та засоби дослідження активності користувачів веб-застосунків та візуального аналізу їх дій з використанням теплових карт. Мета роботи – адаптування теплових карт для веб-застосунків, побудованих за SPA та PWA-технологіями. Практичне значення роботи полягає у представленні інформації щодо активності користувачів на динамічних веб-сайтах у максимально наочній формі за рахунок прив'язки даних до структурних елементів сайту. Дипломна робота складається з вступу, 4 фахових розділів, спеціальної частини з охорони праці та безпеки у надзвичайних ситуаціях, методичної частини, висновків, переліку джерел посилання та 3 додатків. У вступі визначається актуальність теми, предмет, об’єкт, мета, завдання та відомості щодо апробації роботи. У першому розділі проводиться аналіз видів теплових карт та існуючого програмного забезпечення (ПЗ) з їх використанням для аналізу дій користувачів у веб-застосунках. У другому розділі наведені методи та засоби розробки теплових карт для веб-застосунків, побудованих за SPA та PWA-технологіями. У третьому розділі описаний процес розробки ПЗ для аналізу дій користувача за допомогою теплових карт. Четвертий розділ присвячений перевірці функціональності програмної реалізації теплової карти для веб-застосунку, також наведено приклад роботи розробленого ПЗ. У п’ятому розділі міститься методична частина. У шостому розділі наведена спеціальна частина з охорони праці та безпеки у надзвичайних ситуаціях. У висновках проводиться аналіз проведеної роботи та отриманих результатів. В цілому дипломна робота містить 95 сторінок (без додатків), 31 рисунок, 15 таблиць, 3 додатки та перелік посилань з 33 джерел
Description: Єрьомін Б. В. Формування теплових карт для динамічних веб-застосунків, побудованих за SPA та PWA технологіями : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 124 «Системний аналіз» / Б. В. Єрьомін , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 16 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/1172
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Єрьомін_Автореферат_607.pdf847.53 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.