груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1174
Title: Автоматизована система прийняття рішень проблем сталого розвитку
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 124 «Системний аналіз»
Authors: Ільчанінов, І. В.
Keywords: автореферат
магістерська робота
кафедра інтелектуальних інформаційних систем
Мещанінов О.П.
прийняття рішешь
сталий розвиток
опитування
соціологічні дослідження
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Магістерська наукова робота на здобуття освітньої кваліфікації «Магістр системного аналізу». – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв, 2020. Дана магістерська наукова робота присвячена система прийняття рішень проблем сталого розвитку. Метою є покращення якості аналізу статистичних даних з питань сталого розвитку та впровадження системи, що аналізуватиме і порівнюватиме фактичні значення з бажаними. Об’єкт дослідження є процес збору та аналізу даних системи прийняття рішень з питань сталого розвитку. Предмет дослідження є методи аналізу і виробок пропозицій системи. Фахова частина магістерської наукової роботи складається з наступних розділів: аналітичний огляд літератури та розкриття сутності поняття; дослідження технології та методу створення систем; розробка програмної частини системи. Задачі, які були виконані в процесі роботи:  виконати аналітичний огляд літератури розкрити сутність поняття «сталий (збалансований) розвиток» та основні трансформації, пов’язані з розвитком даної концепції;  на основі огляду літератури сформулювати вимоги до системи;  розробити організаційну модель роботи системи;  вибір програмне забезпечення;  розробка системи;  виконати дослідження;  провести аналіз отриманих результатів. У спеціальній частині «Охорона праці та безпека у надзвичайних ситуаціях» наведено аналіз факторів виробничого середовища у приміщенні на підприємстві ВГО «Асоціація університетів України», а також визначений вплив цих факторів на здоров’я та працездатність працівників. Проведено розрахунок освітленості приміщень, а також складено рекомендації з техніки безпеки при роботі з програмним забезпеченням. У методичній частині розроблено практичні рекомендації з використання програмного забезпечення. Робота складається з 80 сторінок, 11 рисунків, 1 таблиць та 30 посилань на літературні джерела.
Description: Ільчанінов І. В. Автоматизована система прийняття рішень проблем сталого розвитку : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 124 «Системний аналіз» / І. В. Ільчанінов , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 17 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/1174
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Ільчанінов_Автореферат_607.pdf440.9 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.