груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1185
Title: Управління дебіторською заборгованістю на молокопереробних підприємствах
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 072 «Фінанси, банківська справа та страхування»
Authors: Пустовойтенко, А. В.
Keywords: автореферат
магістерська робота
кафедра фінансів та кредиту
Євчук Л. А.
дебіторська заборгованість
кредиторська заборгованість
оборотний капітал
ефективність
управління
молокопереробні підприємства
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Магістерська робота на здобуття освітнього ступеня магістра за спеціальністю 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв, 2020. У дипломній роботі наведене наукове визначення економічної сутності дебіторської заборгованості та визначена вагомість її впливу на забезпечення стабільної та ефективної діяльності підприємства. Обґрунтована необхідність побудови ефективної системи управління дебіторською заборгованістю підприємств з метою покращення фінансового стану, підвищення рівня платоспроможності та фінансової стійкості суб’єктів господарювання. Розглянуто сутність управління дебіторською заборгованістю підприємства. Наведений розрахунок частки дебіторської заборгованості в оборотних активах молокопереробних підприємств та розрахунок коефіцієнту співвідношення дебіторської та кредиторської заборгованості.
Description: Пустовойтенко А. В. Управління дебіторською заборгованістю на молокопереробних підприємствах : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» / А. В. Пустовойтенко , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 19 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/1185
Appears in Collections:Факультет економічних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
pustovoitenko_aref .pdf533.8 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.