груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1190
Title: Діагностика фінансової кризи на підприємстві
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 072 «Фінанси, банківська справа та страхування»
Authors: Журавська, С. О.
Keywords: автореферат
магістерська робота
кафедра фінансів та кредиту
Черненок К.П
фінансова криза
прогнозування банкрутства
модель Альтмана
модель Таффлера
модель Терещенка
модель Бівера
модель Спрінгейта
експрес-аналіз фінансового стану підприємства
антикризові заходи
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Дипломна робота на здобуття ступеня вищої освіти магістр спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування». Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв, 2020. Робота присвячена дослідженню фінансової кризи на підприємствах лікеро-горілчаної промисловості. Визначено передумови, фактори та причини фінансової кризи, аналіз яких може допомогти вчасно вжити заходів, розробити антикризову політику та мінімізувати негативні наслідки фінансової кризи у разі її виникнення. 21 На основі існуючих дискримінаційних моделей була створена нова модель, яка враховує не лише загальні фактори, але й ті, які є специфічними для обраної сфери. В результаті розрахунків було визначено чотири групи, на які можна поділити підприємства за рахунок оцінки їх фінансового стану. Досліджено антикризові методі, які слід застосувати до кожної з чотирьох досліджуваних груп.
Description: Журавська С. О. Діагностика фінансової кризи на підприємстві : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» / С. О. Журавська , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 21 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/1190
Appears in Collections:Факультет економічних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Zhuravska_aref.pdf325.77 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.