груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1209
Title: Об’єднані територіальні громади в період земельної реформи 2019/2020 років в Україні
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 281 "Публічне управління та адміністрування"
Authors: Горбатко, І. Г.
Keywords: автореферат
магістерська робота
публічне управління та адміністрування
державне управління
децентралізація
місцеве самоврядування
земельна реформа
об’єднана територіальна громада
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Магістерська робота на здобуття освітнього ступеню «магістр». Чорноморський національний університет імені Петра Могили . - Миколаїв, 2020. В Україні триває реформа децентралізації влади. Завдяки децентралізації велика кількість повноважень, які здійснювали місцеві органи влади на рівні району чи області, спустилися на рівень громади. Процес формування ОТГ є одним з ефективних напрямків реалізації державної політики розвитку територій. Об'єктом дослідження є формування ОТГ в процесі реформи децентралізації в Україні. Предметом дослідження є вплив земельної реформи на створення об’єднаних територіальних громад. У процесі дослідження були обґрунтовані теоретичні засади формування ОТГ , визначені виклики та проблеми, що супроводжують цей аспект децентралізації. Земельна реформа 2019/2020 рр. також впливає на процес формування нових ОТГ та на діяльність вже існуючих громад, оскільки є гарантією наділення місцевого самоврядування достатніми повноваженнями та ресурсами у сфері земельних відносин.
Description: Горбатко І. Г. Об’єднані територіальні громади в період земельної реформи 2019/2020 років в Україні : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 281 "Публічне управління та адміністрування" / І. Г. Горбатко , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 13 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/1209
Appears in Collections:Інститут державного управління

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
4. Автореферат_Горбатко.pdf421.67 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.