груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1212
Title: Публічне управління в Ізраїлі та Україні: компаративний аналіз
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 281 "Публічне управління та адміністрування"
Authors: Падалка, А. В.
Keywords: автореферат
магістерська робота
публічне управління та адміністрування
публічне управління
публічні службовці
держава
населення
місцеве самоврядування
реформування
компаративний аналіз
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Магістерська робота на здобуття освітнього ступеню «магістр». Чорноморський національний університет імені Петра Могили. – Миколаїв, 2020. Магістерську роботу присвячено дослідженню публічного управління в Ізраїлі та Україні та проведення компаративного аналізу. У вступі обґрунтовано актуальність та ступень розробки теми; окреслено мету та основні завдання, об’єкт, предмет та методи дослідження; описано наукову новизну; встановлено практичне значення отриманих результатів магістерської роботи; зазначено структуру та обсяг роботи. На початку роботи окреслено загальні аспекти дослідження публічного управління в Ізраїлі та Україні. Безпосередньо визначено сутність і ознаки публічного управління, а також місцевого самоврядування в Україні та Ерец-Ісраель, узагальнено засади їх формування. Основна частина дослідження присвячена аналізу формування публічного (державного) управління та його впливу на розвиток відносин у рамках держава-громадянин. Охарактеризовано основні проблемні аспекти публічного управління, які притаманні на сьогоднішній день в Україні та Ізраїлі. Описано взаємозв’язок між державними представниками влади та суспільством. Наприкінці роботи запропоновано напрями покращення й реформування публічного управління в Ізраїлі та Україні. Зроблено висновок, що публічне управління в Ізраїлі та Україні пройшло довгий шлях становлення та розвитку. Починаючи з 2015 року в обох країнах розпочався новий етап реформування даної галузі, що має на меті покращити розвиток відносин між населенням та представниками влади. ; .
Description: Падалка А. В. Публічне управління в Ізраїлі та Україні: компаративний аналіз : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 281 "Публічне управління та адміністрування" / А. В. Падалка , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 13 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/1212
Appears in Collections:Інститут державного управління

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат_Падалка.pdf486.03 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.