груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1220
Title: Електронний документообіг в органах державної влади
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 281 "Публічне управління та адміністрування"
Authors: Замкіна, В. В.
Keywords: автореферат
магістерська робота
публічне управління та адміністрування
державне управління
електронний документообіг
документ
архівний документ
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Магістерська робота на здобуття освітнього ступеню «магістр». Чорноморський національний університет імені Петра Могили. – Миколаїв, 2020. Основна мета роботи – аналіз організації електронного документування в установах, підприємствах та організаціях з метою розроблення практичних рекомендацій та пропозицій щодо удосконалення електронного документообігу в їх діяльності шляхом впровадження механізмів електронної взаємодії як необхідної умови розвитку електронного урядування. У роботі розглядаються основні поняття та категорії електронного документообігу, визначається роль та місце електронного документообігу в електронному урядуванні, охарактеризовано нормативно-правові акти, які регулюютнь електроннний документнообіг, досліджено Європейське законодавство (зокрема Франції, Німеччини, Великобританії) та законодавство України в галузі електронного документообігу; проаналізовано передумови впровадження електронного документообігу в Україні та сучасний стан та перспективи впровадження електронного документообігу.
Description: Замкіна В. В. Електронний документообіг в органах державної влади : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 281 "Публічне управління та адміністрування" / В. В. Замкіна , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 10 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/1220
Appears in Collections:Інститут державного управління

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
автореферат_Замкіна.pdf377.35 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.