груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1225
Title: Проблеми та перспективи дигіталізації документів Національного архівного фонду України
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 281 "Публічне управління та адміністрування"
Authors: Індикова, О. Д.
Keywords: автореферат
магістерська робота
публічне управління та адміністрування
державне управління
цифровий фонд
дигіталізація
цифровізація
архіви
архівні документи
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Магістерська робота на здобуття освітнього ступеню «магістр». Чорноморський національний університет імені Петра Могили. – Миколаїв, 2020. У магістерській роботі здійснено комплексне наукове дослідження проблем дигіталізації документів Національного архівного фонду України та створення ЄАІС, шляхи їх вирішення. Основна мета роботи – сприяти вирішенню цього багаторівневого завдання. Зважаючи на актуальність обраної теми, було проаналізовано стан наукового вивчення проблем та перспектив дигіталізації документів архівних фондів у вітчизняних та зарубіжних наукових джерелах та визначено джерельну базу дослідження. В межах теми даної магістерської роботи розглядається вітчизняний та зарубіжний досвід дигіталізації архівних документів Національного архівного фонду. Найповніше розкритий зарубіжний досвід дигіталізації архівних документів в Західній, Північній і Східній Європі, США, Австралії та інших країнах, оскільки там питанням цифровізації задалися значно раніше. Визначено та окреслено загальні тенденції складного процесу оцифрування документів у контексті проблем архівної справи України. Розроблений проєкт діджиталізації в архівній галузі на базі держархіву Миколаївської області слід розглядати як практичний результат цих досліджень.
Description: Індикова О. Д. Проблеми та перспективи дигіталізації документів Національного архівного фонду України : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 281 "Публічне управління та адміністрування" / О. Д. Індикова , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 16 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/1225
Appears in Collections:Інститут державного управління

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат Індикова.pdf446.08 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.