груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1226
Title: Державна політика у сфері утворення ОТГ
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 281 "Публічне управління та адміністрування"
Authors: Москаленко, С. В.
Keywords: автореферат
магістерська робота
публічне управління та адміністрування
ОТГ
державне управління
децентралізація
об’єднані територіальні громади
місцеве самоврядування
державна політика
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Магістерська робота на здобуття освітнього ступеню «магістр». Чорноморський національний університет імені Петра Могили. – Миколаїв, 2020. У магістерській роботі здійснено комплексне наукове дослідження державної політики у сфері децентралізації та утворення ОТГ, шляхи вдосконалення процесу розподілу повноважень і нормативно-правове врегулювання процесу утворення ОТГ та формуванню спроможних ОТГ. Основною метою роботи є теоретичне обґрунтування та розроблення практичних рекомендацій з удосконалення державної політики розвитку територіальних громад в Україні. Зважаючи на актуальність обраної теми, було проаналізовано стан наукового вивчення проблем процесів децентралізації в країні та реформування місцевого самоврядування, і пов’язана з необхідністю обґрунтування та оцінювання конкурентних переваг об’єднаних територіальних громад порівняно з традиційними громадами, намаганням довести наявність потужного потенціалу подальшого розвитку об’єднаних територіальних громад в частині організаційно-функціональних факторів розвитку. У межах теми даної магістерської роботи розглядається вітчизняний та зарубіжний досвід країн Європейського Союзу, а також Болгарії, Угорщини, Чеської Республіки та інших. Визначено та окреслено загальні тенденції складного процесу децентралізації та утворення ОТГ в Україні. Моніторинг стану утворення та розвитку окремих ОТГ області слід розглядати як практичний результат цих досліджень.
Description: Москаленко С. В. Державна політика у сфері утворення ОТГ : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 281 "Публічне управління та адміністрування" / С. В. Москаленко , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 16 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/1226
Appears in Collections:Інститут державного управління

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Москаленко С.В._ Автореферат.pdf406.29 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.