груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1227
Title: Трансформація системи управління Республіки Польща в процесі Європейської інтеграції
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 281 "Публічне управління та адміністрування"
Authors: Нагорна, С. Ю.
Keywords: автореферат
магістерська робота
публічне управління та адміністрування
Республіка Польща
Європейський Союз
ринкова економіка
євроінтеграція
ВВП
управління
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Магістерська робота на здобуття освітнього ступеню «магістр». Чорноморський національний університет імені Петра Могили. – Миколаїв, 2020. В магістерської роботі теоретично розглянуто та практично проаналізовано трансформація системи управління Республіки Польща в процесі Європейської інтеграції. Проаналізовано причини, що спонукали Польщу розпочати процес євроінтеграції та досліджено шляхи країни до ЄС. Розкрито процес інтеграції основних сфер функціонування держави і громадського суспільства Польщі перед вступом до ЄС, проблеми, що постали з поверненням до демократії, реформування економіки та приведення її галузей до сучасних ринкових стандартів. Проаналізовано взаємодію держави, недержавних органів і громадянського суспільства Польщі після набуття членства в Союзі. З’ясовано специфіку, основні етапи та динаміку процесу євроінтеграції у Польщі, досліджено суспільні перетворення всередині країни. Проаналізовані напрями трансформації польського суспільства Зроблено порівняння ситуації в основних сферах Польщі з ситуацією в Україні та висловлено міркування, що з досвід Польщі може перейняти Україна для інтегрування в ЄС. Обґрунтовано наскільки Україна підготовлена до цього процесу. Запропоновано заходи щодо успішного просування України до ЄС.
Description: Нагорна С. Ю. Трансформація системи управління Республіки Польща в процесі Європейської інтеграції : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 281 "Публічне управління та адміністрування" / С. Ю. Нагорна , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 13 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/1227
Appears in Collections:Інститут державного управління

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Нагорна_АВТОРЕФЕРАТ.pdf321.51 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.