груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1228
Title: Окремі питання державного регулювання загальнообов’язкового соціального страхування на випадок безробіття в Україні
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 281 "Публічне управління та адміністрування"
Authors: Зелінський, А. Ю.
Keywords: автореферат
магістерська робота
публічне управління та адміністрування
безробіття
загальнообов’язкове державне соціальне страхування на випадок безробіття
Фонд соціального страхування на випадок безробіття
соціальна послуга
матеріальне забезпечення
служба зайнятості
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Магістерська робота на здобуття освітнього ступеню «магістр». Чорноморський національний університет імені Петра Могили. – Миколаїв, 2020. Магістерську роботу присвячено аналізу окремих питань державного регулювання загальнообов’язкового соціального страхування на випадок безробіття в Україні. У вступі обґрунтовано актуальність і рівень розробленості обраної теми, визначено мету й основні завдання. Робота розпочинається з уточнення базових понять дослідження; розгляду становлення і розвитку інституту загальнообов’язкового державного соціального страхування на випадок безробіття; окреслення конституційно-правових засад загальнообов’язкового державного соціального страхування на випадок безробіття на сучасному етапі. Значна частина дослідження присвячена аналізу окремих аспектів державного регулювання вітчизняної системи соціального страхування на випадок безробіття. Окреслено Фонд загальнообов’язкового державного соціального страхування на випадок безробіття як особливий суб’єкт державного управління. Охарактеризовано матеріальне забезпечення та надання соціальних послуг у системі загальнообов’язкового державного соціального страхування на випадок безробіття. Узагальнено іноземний досвід державного регулювання соціального страхування на випадок безробіття та визначено можливості його впровадження в Україні. Наприкінці роботи виокремлено сучасні проблеми функціонування вітчизняної системи державного соціального страхування на випадок безробіття та запропоновано способи їх вирішення. Обґрунтовано необхідність модернізації механізму управління соціальними послугами у сфері державного соціального страхування на випадок безробіття (на прикладі Державної служби зайнятості). Зроблено висновок, що комплексне впровадження запропонованих у роботі заходів буде сприяти усуненню існуючих проблем у державному регулюванні загальнообов’язкового соціального страхування на випадок безробіття в Україні та подальшої оптимізації системи соціального страхування на випадок безробіття.
Description: Зелінський А. Ю. Окремі питання державного регулювання загальнообов’язкового соціального страхування на випадок безробіття в Україні : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 281 "Публічне управління та адміністрування" / А. Ю. Зелінський , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 12 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/1228
Appears in Collections:Інститут державного управління

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
АВТОРЕФЕРАТ (Зелінський).pdf304.21 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.