груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1248
Title: Довіра громадян до органів влади як фактор вдосконалення системи державного управління
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 281 "Публічне управління та адміністрування"
Authors: Гуренко, Н. Ю.
Keywords: автореферат
магістерська робота
публічне управління та адміністрування
громадська організація
соціальний діалог
публічний діалог,
інститут громадського суспільства
європейська політика сусідства
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Магістерська робота присвячена дослідженню довіри громадян до органів влади як фактору вдосконалення системи державного управління. У роботі проаналізовано сучасні підходи до розуміння сутності та структури органів влади в Україні; наведено детермінанти довіри громадян до органів влади як важливого критерію суспільних відносин; охарактеризовано основні поняття «державна влада», «публічна влада», «публічність», «довіра» та інші. Особлива увага приділена аналізу моніторингових досліджень, що проведені соціологічними центрами України щодо відносин довіри громадян до органів влади; розглянуто практичні аспекти публічного і соціального діалогу в країнах ЄС, які є цінним досвідом для України; охарактеризовано інструменти та механізми впровадження публічної політики в Україні. У магістерській роботі розглянуто основні тенденції підвищення довіри між владою і громадянським суспільством; охарактеризовано перспективи модернізації публічної комунікації та соціального діалогу в рамках імплементації Угоди про Асоціацію Україна-ЄС.
Description: Гуренко Н. Ю. Довіра громадян до органів влади як фактор вдосконалення системи державного управління : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 281 "Публічне управління та адміністрування" / Н.Ю. Гуренко , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 21 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/1248
Appears in Collections:Інститут державного управління

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат Гуренко.pdf419.39 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.