груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1259
Title: Регіональний розвиток в Україні на сучасному етапі та напрями його покращення
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 281 "Публічне управління та адміністрування"
Authors: Козаченко, Ю. М.
Keywords: автореферат
магістерська робота
публічне управління та адміністрування
регіон
регіональний розвиток
сільська територія
децентралізація
об’єднання громад
управління регіональним розвитком
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Магістерську роботу присвячено характеристиці регіонального розвитку в Україні на сучасному етапі та визначенню напрямів його покращення. У роботі обґрунтовано ступінь дослідженості теми; розглянуто теоретично-правові основи дослідження регіонального розвитку в Україні; охарактеризовано формування адміністративно-територіального устрою країни у процесі об’єднання територіальних громад; розкрито специфіку соціально-економічного розвитку сільських територій; визначено особливості фінансування регіонального розвитку. Наприкінці роботи сформульовано напрями підвищення рівня розвитку регіонів України на сучасному етапі, шляхом аналізу удосконалення соціально-економічного розвитку регіонів на основі методів прогнозування та обґрунтування необхідності впровадження інноваційних підходів до управління регіональним розвитком. Зроблено висновок, що науково обґрунтований і виважений підхід до покращення існуючого стану регіонального розвитку в Україні, який ґрунтується на економічний доцільності, засадах системності і комплексності є запорукою стабілізації існуючого соціально-економічного стану регіонів та основою для становлення України як високо розвинутої європейської держави.
Description: Козаченко Ю. М. Регіональний розвиток в Україні на сучасному етапі та напрями його покращення : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 281 "Публічне управління та адміністрування" / Ю. М. Козаченко , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 14 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/1259
Appears in Collections:Інститут державного управління

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
АВТОРЕФЕРАТ (Козаченко).pdf306.56 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.