груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1272
Title: Інститут префекта в системі стримувань і противаг у територіальній організації влади: досвід Франції для України
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 281 "Публічне управління та адміністрування"
Authors: Гуржій, В. В.
Keywords: автореферат
магістерська робота
публічне управління та адміністрування
децентралізація
префект
префектура
система стримувань і противаг
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: В магістерській роботі досліджено понятійно-категорійний апарат , визначено сутність основних понять і термінів, охарактеризовано їх особливості; проаналізовано рівень розробки проблеми в роботах вчених по даній темі, стан наукових досліджень в сфері реформування державного управління та запровадження інституту префекта; визначено основні положення системи стримувань і противаг; досліджено роль префекта в системі державного управління зарубіжних країн та Франції, зокрема; встановлено особливості трансформації системи стримувань і противаг в Україні; визначено основні дискусійні положення реформування системи державного управління в Україні та проблеми запровадження інституту префекта в практичну діяльність; досліджено основні нормативно-правові засади щодо запровадження інституту префекта в Україні.
Description: Гуржій В. В. Інститут префекта в системі стримувань і противаг у територіальній організації влади: досвід Франції для України : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 281 "Публічне управління та адміністрування" / В. В. Гуржій , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 19 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/1272
Appears in Collections:Інститут державного управління

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
автореферат Гуржій.pdf482.14 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.