груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1278
Title: Європейський досвід розвитку державної молодіжної політики для України
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 281 "Публічне управління та адміністрування"
Authors: Віник, А. В.
Keywords: автореферат
магістерська робота
публічне управління та адміністрування
Костєва Тетяна Богданівна
активне включення громадян
державна стратегія
молодь
молодіжна політика
самомотивація
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Дипломна робота на здобуття академічного ступеня магістра за спеціальністю - нaпpяму пiдготовки: 28 Публiчнe упpaвлiння тa адміністрування, спeцiaльностi: 281 Публiчнe упpaвлiння тa адміністрування. – Чорноморський Національний університет імені Петра Могили, Миколаїв, 2020. Наукове дослідження присвячене важливій сучасній задачі, яка полягає у теоретичному обґрунтуванні можливостей державної молодіжної політики через використання успішного прикладу європейського досвіду. У роботі ґрунтовно досліджено теоретико-методологічні підходи до аналізу феномену державної молодіжної політики та механізмів її реалізації, проаналізовано вітчизняний досвід з питань реалізації державної молодіжної політики в Україні та європейських країнах і виявлено здобутки й упущення в роботі з молоддю на сучасному етапі, які потребують вагомого впливу на подолання. Також студенткою визначено рекомендації щодо адаптації позитивного зарубіжного досвіду механізму реалізації молодіжної політики в умовах європейського вибору.
Description: Віник А. В. Європейський досвід розвитку державної молодіжної політики для України : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 281 "Публічне управління та адміністрування" / А. В. Віник , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 23 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/1278
Appears in Collections:Інститут державного управління

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
авторерферат Вінник.pdf404.42 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.