груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1287
Title: Децентралізація влади в Україні як механізм судового захисту прав та законних інтересів територіальних громад
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 281 "Публічне управління та адміністрування"
Authors: Бондаренко, С. В.
Keywords: автореферат
магістерська робота
публічне управління та адміністрування
Тихоненко Ірина Вікторівна
децентралізація
судовий захист
права та законні інтереси територіальних громад
забезпечення суду
представництво у суді
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Магістерська робота на здобуття освітнього ступеню «магістр». Чорноморський національний університет імені Петра Могили. – Миколаїв, 2020. Магістерську роботу присвячено дослідженню судового захисту прав та законних інтерсів територіальної громади в умовах децентралізації. У вступі обґрунтовано актуальність і рівень розробленості обраної теми; визначено мету й основні завдання, об’єкт, предмет та методи дослідження; описано наукову новизну; встановлено практичне значення одержаних результатів магістерської роботи; зазначено структуру та обсяги роботи. На початку роботидосліджено механізм реформування місцевого самоврядування в контексті реформи децентралізації; визначити поняття, зміст та основні складові прав та законних інтересів територіальних громад; проаналізовано теоретичні підходи до вивчення проблеми захисту прав та інтересів територіальних громад; досліджено зарубіжний досвід щодо захисту прав та законних інтересів територіальних громад; проаналізовано основні проблеми у забезпеченні судового захисту прав та законних інтересів територіальних громад; досліджено організаційне забезпечення судового захисту прав та інтересів територіальних громад. Запропонувано рекомендації щодо удосконалення захисту прав та законних інтересів територіальних громад.Зроблено висновок, що права та інтереси територіальних громад на теперішній час в умовах децентралізації не забезпечені належним чином та потребують врегульовання на законодавчому рівні.
Description: Бондаренко С. В. Децентралізація влади в Україні як механізм судового захисту прав та законних інтересів територіальних громад : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 281 "Публічне управління та адміністрування" / С. В. Бондаренко , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 12 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/1287
Appears in Collections:Інститут державного управління

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат_Бондаренко.pdf343.61 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.