груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1300
Title: Механізми реалізації державної інноваційної політики в Україні.
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 281 "Публічне управління та адміністрування"
Authors: Янішина, В. Ф.
Keywords: автореферат
магістерська робота
публічне управління та адміністрування
Акімова Т. Ю.
державне управління
інновації
державна інноваційна політика
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Магістерська робота на здобуття академічного ступеня магістра за спеціальністю – 028 публічне управління та адміністрування. – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв, 2019. Магістерська робота присвячена дослідженню теоретичних положень і практичних рекомендацій щодо вдосконалення механізмів реалізації державної інноваційної політики в Україні. У процесі дослідження було здійснено аналіз основних понять, напрямів та суб’єктів реалізації державної інноваційної політики в Україні. Досліджено зарубіжний досвід реалізації державної інноваційної політики. Визначено, що саме державна інноваційна політика різних рівнів формує стратегічні напрями, форми та механізми інноваційної діяльності в країні. Розглянуто інституціонально-правовий та організаційно-структурний механізм реалізації державної інноваційної політики. Основні функції з реалізації державної інноваційної політики виконують органи державного управління та недержавні структури. Організаційними структурами, що реалізують інноваційну політику, є наукові та освітні установи, приватні (монополії) та державні підприємства, органи державної влади. Розглянуто основні напрями удосконалення вдосконалення механізмів реалізації державної інноваційної політики. Місія влади полягає у забезпеченні структурної перебудови виробництв на передовій технологічній базі, створенні нових виробничих потужностей, орієнтованих на посилення конкурентних переваг економіки регіонів, а також оптимальному поєднанні інтересів держави та регіону на основі найповнішого використання економічного, інвестиційного, інноваційного та ресурсного потенціалу
Description: Янішина В. Ф. Механізми реалізації державної інноваційної політики в Україні : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 281 "Публічне управління та адміністрування" / В. Ф. Янішина , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 15 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/1300
Appears in Collections:Інститут державного управління

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат Янішина.pdf319.74 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.