груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1310
Title: Дослідження характеристик веб-застосунків ВНЗ з використанням робота-парсера
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 124 «Системний аналіз»
Authors: Кащенко, Д. О.
Keywords: автореферат
магістерська робота
кафедра інтелектуальних інформаційних систем
Мещанінов О.П.
веб-застосунок
аналіз
кластерізація
парсер
робот
автоматизація
алгоритм
програмний продукт
програмна бібліотека
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: В магістерській роботі був проведений аналіз веб-застосунків вищих навчальних закладів України, дослідження їх змісту і інструментів якими вони були створені, а також порівняння їх з «цільовим» сайтом, який обирається користувачем. Для полегшення роботи і автоматизації процессу був створений робот-парсер, який збирає інформацію з відкритих джерел, досліджує веб-застосунки, опрацьовує дані і представляє їх для побудови рекомендацій. Метою роботи є аналіз веб-застосунків ВНЗ, дослідження їх відмінностей, і побудова рекомендацій для впровадження на цільовий веб-застосунок. Предметом дослідження є розробка моделі робота-парсера для автоматичного збору інформації і аналізу веб-застосунків, та дослідження їх характеристик. Об’єктом дослідження є процес аналізу веб-застосунків ВНЗ і інструменти для їх аналізу. У першому розділі магістерської роботи розглянуті сучасні тенденції створення веб-застосунків. У другому розділі були досліджені технології для створення робота-парсеру. У третьому розділі були описано створення робота-парсера. У четвертому розділі було протестовано програмний продукт, і досліджені можливості його подальшого удосконалення. Крім того також наявна спеціальна частина «Охорона праці в громадській організації». А також методична частина, в якій описана лекція, і практична робота на тему парсингу веб-застосунків.
Description: Кащенко .Д. О. Дослідження характеристик веб-застосунків ВНЗ з використанням робота-парсера : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 124 «Системний аналіз» / Д. О. Кащенко , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 16 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/1310
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Кащенко_Автореферат_607.pdf571.47 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.