груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1311
Title: Програмна система моніторингу і контролю енергозабезпечення електромобіля
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 124 «Системний аналіз»
Authors: Кисільова, К. Ю.
Keywords: автореферат
магістерська робота
кафедра інтелектуальних інформаційних систем
Калініна Ірина Олександрівна
EV Charging
OCPP
енергозабезпечення
електромобілі
зарядні станції
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Магістерська наукова робота на здобуття освітньої кваліфікації «Магістр системного аналізу». – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв, 2020. Дана магістерська наукова робота присвячена побудові програмної системи моніторингу і контролю енергозабезпечення електромобіля. Метою є побудова системи управління зарядними станціями та розробка інтерфейсу для моніторингу зарядки електромобілів. Об’єктом є система енергозабезпечення електромобілів. Предметом дослідження є система моніторингу і контролю енергозабезпечення електромобіля. Фахова частина магістерської наукової роботи складається з наступних розділів: дослідження предметної області; дослідження проблем та вимог щодо технологій для енергозабезпечення електромобілів, рішення з інформаційного, технічного та програмного забезпечення. Задачі, які були виконані в процесі роботи: − аналіз існуючих методів управління зарядками електромобілів; − дослідження проблем та вимог щодо технологій для енергозабезпечення електромобілів; − рішення з інформаційного, технічного та програмного забезпечення. У спеціальній частині магістерської наукової роботи з «Охорони праці та безпеки життєдіяльності» розглянуто мікрокліматичні умови праці на робочих місцях програмістів. У методичній частині було розглянуто використання методу аналізу ієрархій для прийняття рішень з урахуванням тверджень декількох експертів. Розглянуто алгоритм реалізації цього метода для двох випадків: при проведенні опитування серед рівноцінних експертів і при проведенні опитування серед експертів з різними вагами. Робота містить 123 сторінки, 17 рисунків, 3 таблиць та 62 посилань на літературні джерела.
Description: Кисільова К. Ю. Програмна система моніторингу і контролю енергозабезпечення електромобіля : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 124 «Системний аналіз» / К. Ю. Кисільова , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 13 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/1311
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Кисільова_Автореферат_607.docx.pdf384 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.