груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1312
Title: Автоматизований веб-застосунок для виявлення середовища модулів для реалізації гри
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 124 «Системний аналіз»
Authors: Мошуль, Т. П.
Keywords: автореферат
магістерська робота
кафедра інтелектуальних інформаційних систем
Мещанінов О.П.
автоматизована система
веб-додаток
програмне забезпечення
тестування
середовище гри
модуль
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Магістерська наукова робота на здобуття освітньої кваліфікації «Магістр системного аналізу». – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв, 2020. В дипломній роботі представлено структуру автоматизованого веб-застосунку для виявлення середовища модулів для реалізації гри, реалізовано графічний результат анкетування. Дипломна робота присвячена дослідженню технологій створення веб-додатку та виявлення оптимального середовища модулів для реалізації гри. Для реалізації веб-додатку було розроблено базу даних, веб-сервіс, модель сайту, модулі контролю сайту та базові елементи сайту. Представлено основный тип архітектури, описано розробку програмних модулів, елементів інтерфейсу та програмного забезпечення на яких базується веб-додаток. Розроблений веб-додаток сприятиме ефективному встановленню основних критеріїв домінуючого типу середовища та дасть змогу визначити оптимальну оцінку за критеріями вибору для реалізації гри. Актуальність: даної роботи полягає в тому, що успішно вибране середовище створення гри є основою для створення конкурентоспроможного продукт. Головним показником є час затрачений на розробку та ефективність продукту. Мета дослідження: полягає в створенні автоматизованого веб-додатку для виявлення домінуючого середовища яке передбачає безперервне дистанційне оцінювання основних критеріїв розробки гри. Об’єктом дослідження: є методологія діагностики та зміни головних критеріїв цінностей. Предметом дослідження: є інструмент оцінки середовища створення відео ігор. У цілому робота складається зі __ сторінок, __ таблиць, __ рисунків, __ в тому числі спеціальна частина складається із __ сторінок, методична частина складається з __ сторінок. Список використаних джерел інформації складає __ найменування.
Description: Мошуль Т. П. Автоматизований веб-застосунок для виявлення середовища модулів для реалізації гри : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 124 «Системний аналіз» / Т. П. Мошуль , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 10 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/1312
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Мошуль_Автореферат_607.pdf257.57 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.