груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1313
Title: Інформаційно-аналітична система визначення рівня цукру в крові: аналіз даних
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 124 «Системний аналіз»
Authors: Назаров, Ю. С.
Keywords: автореферат
магістерська робота
кафедра інтелектуальних інформаційних систем
Давиденко Євген Олександрович
Діабет
чат-боти
аналіз даних
нагадування
месенджери
мобільні пристрої
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Магістерська наукова робота на здобуття освітньої кваліфікації «Магістр системного аналізу». – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв, 2020. У даній магістерської дипломної роботи ставиться завдання розробити роботи інформаційно-аналітична система показників рівня цукру в крові та аналіз результатів за допомогою реалізації Telegram чат-боту та WEB застосунку. Розроблена система буде інформувати про своєчасний вимір цукру – це в свою чергу допоможе підтримувати рівень глюкози крові в нормі. Також головним акцентом є створення WEB застосунку для виводу та аналізу даних та побудування графіків динаміки рівня цукру та експорту даних в формат PDF це буде спрощувати комунікацій між лікарем та хворим для більш ретельного дослідження стану глюкози в крові. Об’єктом дослідження цієї роботи є процеси контролю цукру в крові людей хворих на цукровий діабет. Предметом дослідження є алгоритми та інструменти аналітичної системи даних показників рівню цукру в крові для людей хворих на цукровий діабет I та II типів. Методологічною основою дипломної роботи послужили такі методи: аналітичний та моделювальний. Фахова частина магістерської наукової роботи складається з наступних розділів: аналіз існуючого програмного забезпечення для людей хворих на цукровий діабет; загальний аналіз методів та засобів вирішення проблеми; розробка програмної реалізації та тестування. Задачі, які були виконані в процесі роботи:  сповіщати хворому вчасно виміряти цукор;  аналіз данних про рівень цукру;  спрощення комунікацій між лікарем та хворим;  більш ретельно відслідковувати рівень глюкози в крові. В спеціальній частині магістерської наукової роботи з «Охорони праці та безпеки в надзвичайних ситуаціях» здійснено аналіз умов праці у приміщення ІТ відділу «ФОП Яковенко С.В». Виконано перевірочний розрахунок природного освітлення та розраховано загальне рівномірне освітлення в розглянутому приміщенні. Розроблено інструктаж для дій працівників та керівництва компанії на випадок виникнення надзвичайно ситуації а саме при землетрусі. У методичній частині розроблено практичні роботи з курсу «Основи Front-End розробки присвячених вивченню фреймворка Vue.JS» У цілому робота складається зі __ сторінок, __ таблиць, __ рисунків, __ в тому числі спеціальна частина складається із __ сторінок, методична частина складається з __ сторінок. Список використаних джерел інформації складає __ найменування
Description: Назаров Ю. С. Інформаційно-аналітична система визначення рівня цукру в крові: аналіз даних : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 124 «Системний аналіз» / Ю. С. Назаров , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 12 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/1313
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Назаров_Автореферат_607.pdf429.98 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.