груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1314
Title: Інформаційно-аналітична система визначення рівня цукру в крові: прогнозування рекомендацій
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 124 «Системний аналіз»
Authors: Стос, Д. В.
Keywords: автореферат
магістерська робота
кафедра інтелектуальних інформаційних систем
Давиденко Євген Олександрович
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: МДР присвячена реалізації інформаційно - аналітичної системи на основі Telegram чат-боту, а також окремого web сервісу для виводу проаналізованих даних та полегшенням обміну зібраної динаміки між лікарем та пацієнтом. Систему було розроблено для людей хворих цукровим діабетом I та II типів різних вікових категорій. Об’єктом дослідження цієї роботи є процеси створення автоматизованих профілактичних рекомендацій цукрового діабету I та II типів за зібраними вимірами цукру. Предметом дослідження є аналіз процесу контролю рівня цукру в крові людей хворих на цукровий діабет. Практичними значеннями виконаної магістерської роботи можна назвати: універсальність розробленого програмного продукту, який легко може бути використаний користувачами різних вікових категорій; нагадування користувачеві про своєчасну потребу виміру цукру в крові та на основі агрегованих даних побудування графіків динаміки і надання рекомендацій, опираючись на попередні виміри. Методологічною основою дипломної роботи послужили такі методи: аналітичний та моделювальний. Магістерська робота складається з чотирьох розділів, спеціальної частини з охорони праці та безпеки у надзвичайних ситуаціях, методичної частини, додатків. В цілому робота складається із 106 сторінок, 5 таблиць, 32 рисунків, в тому числі фахова частина складається із 69 сторінок, 22 рисунків.
Description: Стос Д. В. Інформаційно-аналітична система визначення рівня цукру в крові: прогнозування рекомендацій : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 124 «Системний аналіз» / Д. В. Стос , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 13 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/1314
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Стос_Автореферат_607.pdf353.08 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.