груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1315
Title: Імітація моделювання випадкових процесів на прикладі генерації світових ефектів Led лампи для IoT
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 124 «Системний аналіз»
Authors: Тищенко, О. С.
Keywords: автореферат
магістерська робота
випадковий процес
імітаційне моделювання
інтернет речей
світлові ефекти
кольори шуму
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Магістерська наукова робота на здобуття освітньої кваліфікації «Магістр системного аналізу». – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв, 2020. Дана магістерська наукова робота присвячена дослідженню методів імітаційного моделювання випадкових процесів в сфері комп’ютерних систем та мереж на прикладі генерації світових ефектів. В роботі досліджується існуючі методи та підходи моделювання випадкових процесів, та проведений аналіз випадкових процесів на основі генерації світових ефектів Led лампи. Метою роботи є оволодіння сучасними методами імітаційного моделювання випадкових процесів в сфері комп’ютерних систем та мереж, збір та підготовка матеріалів для виконання роботи та набуття досвіду в даній області. Об’єктом дослідження цієї роботи є аналіз імітаційного моделювання випадкових процесів. Предметом дослідження є моделювання випадкових процесів на прикладі генерації світових ефектів Led лампи. Дана дипломна робота включає в себе: вступ, три розділи, висновки та перелік використаних джерел. У першому розділі було проведено аналіз предметної сфери, аналіз сучасного стану задачі моделювання випадкових процесів; загальна характеристика задач моделювання випадкових процесів. Детально розглянуто способи та методи вирішення задач моделювання випадкових процесів. Другий розділ присвячений моделюванню та аналізу різних видів випадкових процесів для генерації світових ефектів. У третьому розділі наведено програмна реалізація поставленої задачі. В спеціальній частині магістерської наукової роботи з «Охорони праці» розглянуто мікрокліматичні та санітарні умови праці на робочих місцях у КС «Експрес-кредит» та розроблено загальний інструктаж з техніки безпеки. У методичній частині розроблено лабораторну роботу на тему «Засоби пакета Microsoft Excel для імітаційного моделювання». Робота складається з 104 сторінок, на яких розміщені 29 малюнків і 3 таблиці. При написанні роботи використовувалося 41 джерело.
Description: Тищенко О. С. Імітація моделювання випадкових процесів на прикладі генерації світових ефектів Led лампи для IoT : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 124 «Системний аналіз» / О. С. Тищенко , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 11 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/1315
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Тищенко_Автореферат_607.pdf538.17 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.