груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1326
Title: Підсистема СППР з надання кредитів підприємствам агропромислового комплексу з використанням скоринг системи та експертних оцінок.
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 122 «Комп'ютерні науки»
Authors: Кошельна, Л. В.
Keywords: автореферат
магістерська робота
кафедра інтелектуальних інформаційних систем
Кулаковська І. В.
підприємство
агропромисловість
програмний додаток
Java
інформаційна система
операційна система
база даних
СППР
Підсистема
Netbeans IDE 8.2.
кредитний скоринг
скорингова модель
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Магістерська наукова робота на здобуття освітньої кваліфікації «Магістр комп’ютерних наук». – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв, 2020. Робота присвячена розробці програмного додатку для підприємств агропромислового комплексу, аналіз сфери яких проведено в загальній частині дипломного проекту у розділі 1. Об'єктом дослідження є представлені статистичними даними з вибраними характеристиками підприємства агропромислового комплексу які користуються послугою з надання кредитів. Предметом дослідження є методи, інструменти та інформаційні технології для розробки програмних додатків, методи оцінювання кредитоспроможності підприємств агропромислового комплексу. Дана дипломна робота включає в себе: вступ, два розділи, висновки та перелік використаних джерел. В першому розділі було проаналізовано предметну сферу та актуальність задачі та методи її реалізації.. У другому розділі представлено програмну реалізацію підсистеми СППР з надання кредитів підприємствам агропромислового комплексу з використанням скоринг системи та експертних оцінок. Були обрані та описані технології розробки програмного забезпечення. Та порівняно роботу програмного додатку з існуючими даними однієї з компаній підприємств агропромислового комплексу. В третьому розділі було проведено аналіз існуючих методів дослідження. А саме кредитний скоринг та експертні системи. Четвертий розділ присвячений безпосередньо запропонованій підсистемі СППР з надання кредитів підприємствам агропромислового комплексу. В висновках підбиваються підсумки виконаної роботи. Результатом даної магістерської дипломної роботи є створений програмний додаток з основними функціональними вимогами заявленими в постановці задачі. Робота складається з 109 сторінок, на яких розміщені 32 малюнка і 2 таблиць. При написанні роботи використовувалося 40 джерел.
Description: Кошельна Л. В. Підсистема СППР з надання кредитів підприємствам агропромислового комплексу з використанням скоринг системи та експертних оцінок : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 124 «Комп'ютерні науки» / Л. В. Кошельна , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 16 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/1326
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Кошельна_Автореферат_601.pdf400.38 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.