груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1327
Title: Дослідження методів оцінювання ефективності та ризиків інвестиційних проектів на основі нечіткої логіки
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 122 «Комп'ютерні науки»
Authors: Лавриненко, С. В.
Keywords: автореферат
магістерська робота
кафедра інтелектуальних інформаційних систем
Сіденко Євген Вікторович
інвестиційні проекти
нечітка логіка
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Дана робота присвячена дослідженню та аналізу методів оцінювання ефективності та ризиків інвестиційних проектів з використанням нечіткої логіки. Об'єкт дослідження – ефективність та ризики інвестиційних проектів. Предмет дослідження – методи оцінювання ефективності та ризиків інвестиційних проектів на основі нечіткої логіки. Мета роботи – оцінювання ефективності інвестиційних проектів за рахунок використання методів на основі нечіткої логіки. Практичне значення полягає у якісному вдосконаленні інформативності моделі кількісної оцінки ризику прийняття фінансових рішень при інвестиційному проектуванні. Дипломна робота складається з фахового розділу, спеціальної частини з охорони праці та безпеки у надзвичайних ситуаціях та методичної частини. Пояснювальна записка магістерської роботи складається із вступу, чотирьох розділів, висновків та додатку. У вступі визначається актуальність теми та проводиться короткий огляд поставленої задачі. У першому розділі проводиться аналіз існуючих публікацій та методів аналізу інвестиційних проектів. У другому розділі досліджується економічні характеристики інвестицій та можливість використання нечіткої логіки. У третьому розділі описується процес обрання алгоритму використання нечіткої логіки та наводиться приклад UML-діаграми системи. Четвертий розділ присвячений програмній реалізації та наведено приклад її роботи. У висновках проводиться аналіз проведеної роботи та отриманих результатів. В спеціальній частині з охорони праці та безпеки у надзвичайних ситуаціях йдеться про техніку безпеки на робочому місці та правил поведінки при вибуху з загрозою хімічного характеру.
Description: Лавриненко С. В. Дослідження методів оцінювання ефективності та ризиків інвестиційних проектів на основі нечіткої логіки : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 124 «Комп'ютерні науки» / С. В. Лавриненко , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 19 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/1327
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Лавриненко_Автореферат_601.pdf530.98 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.