груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1329
Title: Методи підвищення ефективності web-проектування на основі безсерверної архітектури
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 122 «Комп'ютерні науки»
Authors: Морозов, К. Ю.
Keywords: автореферат
магістерська робота
кафедра інтелектуальних інформаційних систем
Сіденко Євген Вікторович
веб-системи
веб-проектування
backendless-обчислення
enterprise-розробка
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Дана магістерська наукова робота присвячена аналізу технологій та архітектурних підходів до проектування веб-систем. Об’єкт роботи – способи підвищення ефективності веб-проектування та розробки за допомогою Предмет роботи – методології та практики розробки та проектування веб-застосунків та систем, а також архітектурні та функціональні рішення, що використовуються в enterprise-розробці. Мета роботи - аналіз ефективності сучасних та популярних підходів до веб-проектування та створення нового на їх основі. Практичне значення даної теми полягає в підвищенні ефективності проектування та розробки веб-систем різної степені складності та завантаженості. Дипломна наукова робота складається з фахового розділу, спеціальної частини з охорони праці та безпеки у надзвичайних ситуаціях та методичної частини. Пояснювальна записка магістерської роботи складається із вступу, чотирьох розділів, висновків та додатку. У вступі визначається актуальність теми, визначаються тема та мета роботи, проводиться огляд поставленої задачі. У першому розділі проводиться огляд предметної області, визначаються основні поняття та розглядається основні моделі архітектур систем. У другому розділі проводиться детальний огляд існуючих підходів та архітектур, які використовуються в проектуванні та розробці веб-систем на момент написання роботи. У третьому розділі наводиться список використаних для магістерської наукової роботи технологій. У четвертому розділі визначаються основні положення створеної в рамках роботи архітектури backendless, визначаються її переваги та недоліки в порівнянні з розглянутими раніше підходами, окреслюються перспективи розвитку. У висновках проводиться короткий огляд раніше розглянутих підходів, а також проводиться аналіз виконаної роботи. В спеціальній частині з охорони праці окреслюються умови праці та дії в надзвичайних умовах в компанії «Global Logic Україна».
Description: Морозов К. Ю. Методи підвищення ефективності web-проектування на основі безсерверної архітектури : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 124 «Комп'ютерні науки» / К. Ю. Морозов , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 18 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/1329
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Морозов_Автореферат_601.pdf394.87 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.