груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1330
Title: Аналіз та розробка програмних засобів для тестування навантаження мобільних пристроїв
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 122 «Комп'ютерні науки»
Authors: Обухова, К. О.
Keywords: автореферат
магістерська робота
кафедра інтелектуальних інформаційних систем
Журавська І. М.
багатоядерний процесор
технологія big.LITTLE
діагностика споживання електроенергії
Android
програмне забезпечення для моніторингу навантаження мобільних пристроїв
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Магістерська наукова робота на здобуття освітньої кваліфікації «Магістр комп’ютерних наук». – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв, 2020. Робота присвячена дослідженню та розробці програмного забезпечення (ПЗ) тестування навантаження мобільних пристроїв. Об'єкт дослідження – процес тестування (моніторингу) навантаження багатоядерних обчислювальних процесорів під керівництвом операційної системи (ОС) Android. Предмет дослідження – програмне забезпечення (ПЗ) моніторингу навантаження ядер процесора мобільних пристроїв під керуванням ОС Android. Мета магістерської дипломної роботи полягає в кращому адаптуванні програм-тестувальників до потреб динамічних обчислень зі зменшенням споживання кількості енергії акумулятора мобільного пристрою за рахунок створення програмного забезпечення для моніторингу показників багатоядерного процесора. Дипломна робота складається з фахового розділу, методичної частини та спеціальної частини з охорони праці та безпеки у надзвичайних ситуаціях. Фахова частина магістерської наукової роботи складається з наступних розділів: аналіз програмного забезпечення для тестування навантаження ядер процесора мобільних пристроїв, моделі та алгоритми розподілу завдань та енергоспоживання багатоядерних процесорів, розробка програмного забезпечення для діагностики навантаження багатоядерних процесорів, дослідження ефективності та стабільності створеного програмного забезпечення для моніторингу навантаженості процесора. Задачі, які були виконані в процесі роботи:  проаналізовано існуюче програмне забезпечення для тестування навантаження багатоядерних процесорів;  розроблено модель для діагностики енергоспоживання багатоядерних процесорів мобільних пристроїв з подовженим часом користування;  розроблено програмне забезпечення для діагностики навантаження багатоядерних процесорів;  досліджено ефективність та стабільність розробленого програмного забезпечення. У методичній частині розроблено лабораторну роботу з використанням обладнання (відеокамери фірми D-LINK), яке надійшло до університету по науково-дослідній роботі № держ. реєстрації 0117U000447 (керівник –професор Мусієнко М. П.). В спеціальній частині з охорони праці та безпеки у надзвичайних ситуаціях аналізуються санітарно-технічні умови праці на підприємстві, а також розробляється інструктаж з техніки безпеки та правил поведінки для працівників при виникненні загоряння у приміщенні, пов'язаного з електромережами та електроприладами.
Description: Обухова К. О. Аналіз та розробка програмних засобів для тестування навантаження мобільних пристроїв : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 124 «Комп'ютерні науки» / К. О. Обухова, ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 17 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/1330
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Обухова_Автореферат_601.pdf542.58 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.