груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1343
Title: Бездротова WiFi-система побудови ECG та PPG для біо-медичних досліджень
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 151 «Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології»
Authors: Берест, О. С.
Keywords: автореферат
магістерська робота
Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології
Кубов Володимир Ілліч
електрокардіограф
фотоплетісмограф
ЕКГ
PPG
WiFі
HTML-5
Java-Script
Canvas
Web-Socket
Web-браузер
інтерфейс користувача
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: – Кваліфікаційна робота магістра зі спеціальності 151 Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології. – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, 2020. Пояснювальна записка магістерської роботи складається зі вступу, трьох розділів, висновків, переліку джерел посилання та спеціальної частини з охорони праці. У вступі обґрунтовано актуальність теми роботи. У першому розділі було розглянуто історію, види, принципи роботи кардіографів, фотоплетизмографів, види передачі інформації та сформульовано завдання на виконання магістерської роботи. У другому розділі було розглянуто обрані елементи, які входять до складу системи, опису інтерфейсу користувача, програмного забезпечення та алгоритму роботи. У третьому розділі досліджено математичну модель, частотно-фазові та амплітудні характеристики, перехідні процеси, побудовані Ltspice-моделі фільтрів.
Description: Берест О. С. Бездротова WiFi-система побудови ECG та PPG для біо-медичних досліджень : автореф. магістерської роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 151 «Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології» / О. С. Берест ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2020. – 7 c.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/1343
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореф Берест.pdf406.66 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.