груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1346
Title: Система управління автоматизованими процесами підтримки кліматичних умов у теплицях»
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 151 «Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології»
Authors: Дубина, І. А.
Keywords: автореферат
магістерська робота
автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології
Прищепов Олег Федорович
мікроклімат
контроль мікроклімату у теплиці
апаратне забезпечення
датчики моніторингу
истеми управління автоматизованими процесами підтримки кліматичних умов у теплицях
застосунки
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Данна дипломна робота присвячена розробці апаратних та програмних засобів контролю мікроклімату у теплиці. Актуальність теми обумовлена відсутністю на ринку систем, що дозволяють повністю автоматизувати процес вирощування рослин. Об’єктом дослідження є процес керування мікрокліматом в середині теплиці. Предметом дослідження є апаратне забезпечення, що забезпечує контроль мікроклімату у теплиці. Дипломна робота складається зі вступу, трьох розділів, висновку та Двох додатків. У вступі визначається актуальність теми, проводиться короткий огляд поставленої задачі. У першому розділі проведено аналіз теплиць, а саме наведено огляд датчиків моніторингу та засобів контролю мікрокліматичних умов. У другому розділі проведено дослідження апаратного забезпечення, що необхідно для реалізації функцій системи управління автоматизованими процесами підтримки кліматичних умов у теплицях. У третьому розділі описано послідовність дій для налаштування одноплатного комп’ютеру. Наведено опис процесу розробки застосунку. У висновку проводиться аналіз проведеної роботи та отриманих результатів. У додатку код розроблених застосунків. Ключові слова:, Android застосунок, розробка, python, java. Робота містить, 81 рисунок, 21 літературних джерела та 2 додатків. Загальний обсяг дипломної роботи складає 91 сторінок.
Description: Дубина І. А. Система управління автоматизованими процесами підтримки кліматичних умов у теплицях : автореф. магістерської роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 151 «Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології» / І. А. Дубина ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2020. – 12 c.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/1346
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореф Дубина.pdf852.62 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.