груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1348
Title: Автоматизація систем для контролю якості зерна на станції вивантаження залізничних вагонів
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 151 «Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології»
Authors: Зубаль, В. Ю.
Keywords: автореферат
магістерська робота
автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології
Кубов Володимир Ілліч
пробовідбірник
відбір проб
індуктивна система
бездротова передача
LabVIEW
OPC
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Кваліфікаційна робота магістра зі спеціальності 151 Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології. – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, 2020. У вступі подано обґрунтування актуальності теми роботи. У першому розділі проводиться аналіз існуючих показників зерна та методи відбору проб, а також сформульовано завдання на виконання дипломної роботи. У другому розділі на основі інформації про відбір проб і будову пробовідбірника, вирішено опрацювати можливість використання безконтактних технологій індукційного живлення та визначено елементи індуктивної системи бездротового живлення і створена функціональна блок-схема зарядки акумулятора. У третьому розділі створюється модель індукційного перетворювача живлення та відбуваються дослідження ефективності індукційної схеми живлення в пакеті моделювання LTspice, створюються графіки залежностей між ККД різних параметрів від індукційного зв’язку, розробляється макет візуального інтерфейсу оператора SCADA системи в інструментальному пакеті LabView-2020 c DSC-2020. У четвертому розділі визначені умови праці на місці інженера, їх відповідність санітарним нормам і здорових умов праці на робочому місці або у виробничому приміщенні. Вказано практичне значення одержаних результатів та самої системи, яка стала більш досконалою та пожежобезпечною в умовах підприємства. Магістерська робота містить 106 с. , 60 рис., 3 табл., 17 джерел посилання.
Description: Зубаль В. Ю. Автоматизація систем для контролю якості зерна на станції вивантаження залізничних вагонів : автореф. магістерської роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 151 «Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології» / В. Ю. Зубаль ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2020. – 8 c.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/1348
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореф Зубаль В.Ю.pdf266.46 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.