груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1351
Title: Автоматизована система з дистанційним керуванням «Господарі вдома»
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 151 «Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології»
Authors: Капустін, А. С.
Keywords: автореферат
магістерська робота
автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології
Мусієнко Максим Павлович
автоматизована системи з дистанційним керуванням «Господарі вдома»
автоматизована система для імітації присутності господаря.
розумний будинок
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Магістерська наукова робота на здобуття освітньої кваліфікації магістра з автоматизації та комп'ютерно-інтегрованих технологій. – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв, 2020. Дана магістерська дипломна робота присвячена вирішенню питання проектування та створення . Об’єктом дослідження є процес автоматизованого проектування Предметами дослідження є в який час і які саме актуатори краще задіяти з точки зору економіки ресурсів (коштів, та електроенергії на їх роботу). Основна частина складається з наступних розділів: опис систем розумного будинку та його параметрів. Аналіз та моделювання систем автоматизації у розумному будинку. Проектування моделі розумного домашнього середовища. Контроль та параметри інтелектуальної системи освітленості. В спеціальній частині дипломної роботи з «Охорони праці» розглянуто функціонування системи управління охороною праці на підприємстві. Визначено шкідливі та небезппечні чинники під час роботи на ЕОМ. Виконано опис системи забезпечення пожежної безпеки та чистоти повітря у приміщенні підприємства. В цілому дипломна робота складається із анотації на 2 сторінках, вступу, 5 розділів та висновків. Загальна кількість сторінок – 85, таблиць - 7, рисунків – 18 та використаних джерел – 46.
Description: Капустін А. С. Автоматизована система з дистанційним керуванням «Господарі вдома» : автореф. магістерської роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 151 «Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології» / А. С. Капустін ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2020. – 11 c.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/1351
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореф Капустин.pdf651.6 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.