груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1352
Title: Підвищення ефективності та захищенності інформаційно аналітичних систем транснаціональних компаній
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 151 «Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології»
Authors: Костріков, І. С.
Keywords: автореферат
магістерська робота
автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології
Трунов О. М.
CMS
БД
програма
структура
PHP
JS
MSQL
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Магістерська наукова робота на здобуття освітньої кваліфікації магістра з автоматизації та комп'ютерно-інтегрованих технологій. – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв, 2020. Дана магістерська наукова робота присвячена розробці CMS(система управління вмістом) для автоматизації розробки та захищеності таких систем. Метою наукової роботи є розробка системи інформаційно аналітичної системи транснаціональних компанії, яка, маючи достатню гнучкість, забезпечувала би оптимальність та безпеку цього процесу. Об’єктом дослідження процес управління та безпечної передачі інформації в автоматічнії системі управління. Предметом дослідження методи та засоби передачі інформації в автоматичні системі керування, підвищення захищеності даних . Основна частина складається з наступних розділів: Архітектура CMS(система управління вмістом); CMS(система управління вмістом); дослідження безпеки систем управління вмістом, реалізація алгоритмів та програмного коду для підвищення захищеності даних. В спеціальній частині дипломної роботи з «Охорони праці» розглянуто умови праці на робочих місцях у відділі розробки програмного забезпечення офісу компанії. Результатом даного дослідження є інтегральна оцінка стану умов праці в приміщенні, а також рекомендації щодо їх покращення. В цілому дипломна робота складається із анотації на 2 сторінках, вступу, 4 розділів та висновків. Загальна кількість сторінок – 120, таблиць -2, рисунків – 2 та використаних джерел -15 .
Description: Костріков І. С. Підвищення ефективності та захищенності інформаційно аналітичних систем транснаціональних компаній : автореф. магістерської роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 151 «Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології» / І. С. Костріков; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2020. – 9 c.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/1352
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореф Костріков.pdf305.74 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.