груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1354
Title: Автоматизована система управління мікрокліматом для камер сушки лікарських рослин
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 151 «Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології»
Authors: Крячко, О. О.
Keywords: автореферат
магістерська робота
автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології
Щесюк Олег Вікторович
сушарки для лікарських рослин
дегідратор
лікарські рослини
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Використання автоматизації в харчовій промисловості дозволило постійно вдосконалювати виробництво і контроль якості, в тому числі для сухої рослино-лікарської речовини. Шляхом моніторингу та контролю за перехідними процесами в комерційній сушарці для лікарських рослин (дегідратор), такі функції контролюють такі характеристики, як вологість, текстура, колір і т. д. можливо, будуть досягнуті. Три мінімальні перехідні процеси у великій комерційній сушарці для сушки лікарських рослин які потрібні для досягнення успішної сушки - це температура повітря, швидкість повітря і відносна вологість. Цей проект перевіряє контрольну температуру повітря в дегідраторі для рослин, спочатку впроваджує PID-регулятор. Потім реалізовано контролер IMC та проведено порівняння продуктивності між цими двома контролерами. Визначення контролера IMC для цього процесу включало в себе с початку отримання періодичного зворотного процесу (нелінійний член транспортної задержки ігнорується), а потім розробка фільтрів нижчих частот із параметрами фільтру, який є єдиним параметром який потребує налаштування у всій системі IMC. У спеціальній частини з охорони праці та безпеки у надзвичайних ситуаціях було проаналізовано систему заходів і засобів по запобіганню впливу на людину несприятливих факторів, які супроводжують роботу працівника ІТ-сфери. Виконано аналіз освітлення та мікрокліматичних умов на робочому місці, управління цивільним захистом на підприємстві у разі виникнення пожежі. Дипломна робота містить 70 стор. (без додатків), 35 рис., 4 табл., 25 посилання та 2 додатки.
Description: Крячко О. О. Автоматизована система управління мікрокліматом для камер сушки лікарських рослин : автореф. магістерської роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 151 «Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології» / О. О. Крячко ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2020. – 9 c.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/1354
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореф Крячко.pdf181.31 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.