груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1356
Title: Бездротова wi-fi консоль приладу дистанційного контролю та реєстрації характеристик електричного обладнання систем автоматизації
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 151 «Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології»
Authors: Майдибор, В. О.
Keywords: автореферат
магістерська робота
автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології
Кубов Володимир Ілліч
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Кваліфікаційна робота магістра зі спеціальності 151 Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології. – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, 2020. У роботі розробляється бездротова wi-fi консоль приладу дистанційного контролю та реєстрації характеристик електричного обладнання систем автоматизації. У вступі подано обґрунтування актуальності теми магістерської роботи, сформульовано мету та завдання дослідження, вказано практичне значення одержаних результатів. У першому розділі магістерської роботи надано загальні відомості про системи реєстрації даних, об’єкти моніторингу, область застосування, розглянуті і проаналізовані існуючі та засоби систем вимірювання, розглянуто патентну інформацію. У другому розділі проаналізовано основні методи та пристрої для вимірювання параметрів електричної мережі. Виділено їх переваги та недоліки, області застосування. Описано вимірювання струму в мостових та напівмостових схемах, вплив паразитних параметрів силового контуру. У третьому розділі розглянуто готові модулі вимірювання струмів та напруг, характеристики модулю ESP8266, його можливості та придатність для вимірювання параметрів електричного обладнання, розроблено схему вимірювання струму в високовольтному ланцюзі із застосуванням вимірювального шунта, розроблено схему автономного живлення вимірювального ланцюга від високовольтної контрольованої лінії, проведено дослідження на моделі. У спеціальній частині «Охорона праці» проведено аналіз небезпечних і шкідливих виробничих чинників на ділянці. Розглянуто умови і робоче місце оператора. Розглянуто заходи для зниження дії небезпечних факторів, вібрації, шуму. Основні фактори електробезпечності. Засоби захисту від елементів руху. Встановлена відповідність всіх розглянутих показників чинним санітарним нормам та виявлено, що умови праці є оптимальними. Магістерська робота містить 129 сторінок, 82 рисунки, 2 таблиці, 30 посилань.
Description: Майдибор В. О. Бездротова wi-fi консоль приладу дистанційного контролю та реєстрації характеристик електричного обладнання систем автоматизації : автореф. магістерської роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 151 «Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології» / В. О. Майдибор ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2020. – 9 c.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/1356
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореф Майдибор.pdf195.27 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.