груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1358
Title: Оптимізація технологічного процесу автоматизованої переробки целюлозно-паперових відходів
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 151 «Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології»
Authors: Нагула, В. В.
Keywords: автореферат
магістерська робота
автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології
Прищепов Олег Федорович
автоматизована система
сировина
целюлозно-паперові
відходи
макулатура
розволокнення
переробка
папір
система
автоматизація
мережа
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Магістерська робота спрямована на розробку та удосконалення автоматизованої системи переробки целюлозно-паперових відходів, шляхом оптимізації декількох етапів переробки на підприємстві. Практичне значення результатів дослідження та оптимізації полягає у можливості створення та удосконалення автоматизованої системи. Завдяки оптимізації основних процесів виробництва, було покращено ефективність виготовлення кінцевої продукції, що забезпечує всі аспекти виготовлення паперових виробів. Впровадження оптимізованої системи автоматизації для головних етапів виробництва забезпечить значне покращення ефективності роботи і управління основними режимами процесу, що дозволяє збільшити продуктивність і якість виробленої продукції. Пояснювальна записка магістерської роботи складається із вступу, трьох розділів, висновків та додатку. У вступі визначається актуальність теми та проводиться короткий огляд поставленої задачі. У першому розділі досліджуються проблеми з утилізацією макулатури та методи їх вирішення; проводиться аналіз існуючих способів переробки целюлозно-паперових відходів. У другому розділі проводиться аналіз та оптимізація найголовніших етапів переробки макулатури для покращення процесу виробництва. У третьому розділі проводиться вибір ПЛК та його програмування. Створюється топологічна мережа автоматизації. На основі аналізу розроблена оптимізована автоматизована система переробки макулатури . У висновках проводиться аналіз проведеної роботи та отриманих результатів дослідження. В спеціальній частині з охорони праці та безпеки у надзвичайних ситуаціях проведено аналіз потенційно шкідливих та небезпечних виробничих факторів на підприємствах із переробки макулатури. В цілому, магістерська робота без додатків містить 72 сторінки, 34 рисунки, 28 джерел посилання.
Description: Нагула В. В. Оптимізація технологічного процесу автоматизованої переробки целюлозно-паперових відходів : автореф. магістерської роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 151 «Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології» / В. В. Нагула ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2020. – 10 c.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/1358
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореф Нагула.pdf181.23 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.