груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1359
Title: Розвиток методів та засобів систем безпечної роботи електромережевих пристроїв живлення лабораторно-випробувальних ділянок підприємств
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 151 «Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології»
Authors: Новак, К. В.
Keywords: автореферат
магістерська робота
автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології
Трунов О. М.
електромережі
автоматизована система безпечної роботи засобів електромережі
теплопровідність
Модель нестаціонарного температурного стану
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: У вступі подано обґрунтування актуальності теми магістерської роботи, сформульовано мету та завдання дослідження, вказано практичне значення одержаних результатів. У першому розділі магістерської роботи «Розвиток методів та засобів систем безпечної роботи електромережевих пристроїв живлення лабораторно-випробувальних ділянок підприємств» було проаналізовано особливості систем автоматизованого контролю безпеки електромережевих пристроїв живлення, розглянуто їхні переваги та недоліки. Це дало підставу стверджувати, що необхідно розробляти нові методи та системи безпечного використання електромереж за допомогою незахищених каналів зв’язку, зменшувати вартість та робити їх більш модернізованими. У другому розділі магістерської роботи «Розвиток методів та засобів систем безпечної роботи електромережевих пристроїв живлення лабораторно-випробувальних ділянок підприємств» розроблено функціональну схему автоматизованої системи безпечної роботи засобів електромережі та визначено характеристики елементів, також було розроблено та описано функціонування системи і автоматизованої системи керування. Написано програмне забезпечення для програмування мікроконтролера та веб-сторінка для дистанційного контролю. У третьому розділі магістерської роботи «Розвиток методів та засобів систем безпечної роботи електромережевих пристроїв живлення лабораторно-випробувальних ділянок підприємств» досліджено моделі схеми явища погіршення контакту при під’єднанні групи контактів, температурного стану при навантаженні групи контактів розетки та нестаціонарного температурного стану контактних поверхонь вилки та розетки. Модель нестаціонарного температурного стану дозволяє використовувати її для чисельного рішення нелінійних крайових задач на основі систем рівнянь теплопровідності гіперболічного типу. У спеціальній частині зроблені розрахунки з охорони праці. Проаналізовано вимоги охорони праці до та під час роботи Перевірено відповідність нормам параметрам таким як: рівень шуму, освітленість, температуру, вологість повітря та швидкість руху повітря Дипломна робота містить 120 стор. (без додатків), 40 рис., 4 табл., 35 посилань та 2 додатки.
Description: Новак К. В. Розвиток методів та засобів систем безпечної роботи електромережевих пристроїв живлення лабораторно-випробувальних ділянок підприємств : автореф. магістерської роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 151 «Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології» / К. В. Новак ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2020. – 9 c.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/1359
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореф Новак.pdf196.25 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.