груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1360
Title: Комп'ютерно-інтегрована система моніторингу стану вуликів.
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 151 «Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології»
Authors: Роман, В. І.
Keywords: автореферат
магістерська робота
автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології
Мусієнко Максим Павлович
мікроконтролерні системи
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Використання сучасних технологій обробки та передачі даних, за допомогою мікроконтролерної системи та серверної системи обробки інформації, також технологій розробки інфраструктури системи за допомогою певних інструкцій, які описують сервіси для зберігання та відтворення інформації у вигляді панелі в різних проміжках часу, можливості зміни параметрів у реальному часі при моніторингу системи. Було розроблене програмне забезпечення (ПЗ) для пристрою, який має функціонал збору та відправку інформації на сервер, а також було розроблено ПЗ самого сервера, та опис інфраструктури за допомогою певної інструкції. У спеціальній частини з охорони праці та безпеки у надзвичайних ситуаціях було проаналізовано умови праці в офісному приміщені та виявлено заходи для їх покращення. Виконано аналіз дій при захоплені заручників в офісному приміщені. Дипломна робота містить 81 стор. (без додатків), 57 рис., 7 табл., 20 посилання та 2 додатки.
Description: Роман В. І. Комп'ютерно-інтегрована система моніторингу стану вуликів : автореф. магістерської роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 151 «Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології» / В. І. Роман ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2020. – 8 c.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/1360
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореф РОМАН .pdf229.13 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.