груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1361
Title: Система комунікацій для обстеження та проведення віддалених фізіотерапевтичних процедур
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 151 «Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології»
Authors: Салагор, С. В.
Keywords: автореферат
магістерська робота
автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології
Трунов О. М.
алгоритми аутентифіцкації
біометричні системи аутентифіцкації
розпізнавання осіб
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Магістерська наукова робота на здобуття освітньої кваліфікації магістра з автоматизації та комп'ютерно-інтегрованих технологій. – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв, 2020. Дана магістерська дипломна робота присвячена вирішенню питання проблеми захисту інформації, у АСК процесами профілактики та реабілітації, від несанкціонованого доступу, шляхом імплементування у систему біометричної аутентифікації. Об’єктом дослідження виступає АСК процесами профілактики та реабілітації. Предметами дослідження виступають, алгоритми аутентифіцкації, задачі у розпізнаванні людини, біометричні системи аутентифіцкації. Основна частина складається з наступних розділів: огляд предметної частини. Аналіз та моделювання біометричних систем та алгоритмів аутентифікації. Реалізація алгоритму біометричної аутентифікації. В спеціальній частині дипломної роботи з «Охорони праці» розглянуто умови праці на робочому місці адміністратора ВГО «Асоціація університетів України». Результатом даного дослідження є інтегральна оцінка стану умов праці в приміщенні, а також рекомендації щодо покращення системи вентиляції. В цілому дипломна робота складається із анотації на 2 сторінках, вступу, 4 розділів та висновків. Загальна кількість сторінок – 84, таблиць - 7, рисунків – 18 та використаних джерел - 45.  
Description: Салагор С. В. Система комунікацій для обстеження та проведення віддалених фізіотерапевтичних процедур : автореф. магістерської роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 151 «Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології» / С. В. Салагор ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2020. – 11 c.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/1361
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореф Салагор.pdf605.15 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.