груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1362
Title: Дистанційна система управління домашнім майнінгом
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 151 «Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології»
Authors: Сидорченко, О. І.
Keywords: автореферат
магістерська робота
автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології
Мусієнко Максим Павлович
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Використання сучасних технологій на основі мікропроцесорних систем відкриває нові можливості в підвищенні технічних характеристик електронних систем автоматизації, які мають можливість гнучко переналагоджувати в процесі роботи, автоматично відстежувати стан керованих агрегатів на тривалому проміжку часу і сигналізувати про можливі зміни параметрів системи на основі статистичної бази , яка утворюється в процесі роботи, реалізовує в реальному часі монітроінг і управління системою віддалено, забезпечуючи високий рівень безпеки. Було розроблене програмне забезпечення (ПЗ) для дистанційної системи управління домашнім майнінгом. Розробка ПЗ здійснена в CODESYS, програмний продукт створювався для платформи Raspberry Pi. У спеціальній частини з охорони праці та безпеки у надзвичайних ситуаціях було проаналізовано умови праці в офісному приміщені та виявлено заходи для їх покращення. Виконано аналіз дій при захоплені заручників в офісному приміщені. Дипломна робота містить 84 стор. (без додатків), 34 рис., 4 табл., 20 посилання та 2 додатки.
Description: Сидорченко О. І. Дистанційна система управління домашнім майнінгом : автореф. магістерської роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 151 «Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології» / О. І. Сидорченко ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2020. – 8 c.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/1362
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореф Сидорченко.pdf230.82 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.