груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1363
Title: Розробка дрона на гусеничному ході для автоматизації сортувальних стендів
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 151 «Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології»
Authors: Токарєв, В. М.
Keywords: автореферат
магістерська робота
автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології
Прищепов Олег Федорович
дрон
всюдихід
робот
гусеничний хід
сортувальна станція
подвійно опукло-ввігнуті зубці
конічна передача
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Магістерська наукова робота на здобуття освітньої кваліфікації магістра з автоматизації та комп'ютерно-інтегрованих технологій. – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв, 2020. Дана магістерська наукова робота присвячена розробці дрона на гусеничному ході для автоматизації сортувальних стендів та дослідженню жорсткості та степені зношення зубів конічної передачі з круговими ПОВ – подвійно опукло-ввігнутими зубцями. Метою наукової роботи є створення дрона на гусеничному ході для сортувальних станцій, та провести дослідницький експеримент на базі якого в подальшому зробити модернізацію споріднених з представленою (запропонованою) системою. Об’єктом дослідження є дрон (всюдихід) для сортувальних станцій. Предметом дослідження є радіокерована модель дрона (всюдихода) на гусеничному ходу для сортувальних станцій, в гусеничній передачі якого для передачі обертального моменту з двигуна використовується передача з конічно зубчастими колесами з круговими подвійно опукло-ввігнутими зубцями, з відеокамерою, яка змінює ракурс зйомки, та фара зі зміною положення вздовж вертикалі. Основна частина складається з наступних розділів: теоретичні засади роботизованих систем; технічна реалізація дрона на гусеничному ході; дослідження жорсткості та степені зношення зубів конічної передачі з круговими ПОВ – подвійно опукло-ввігнутими зубцями дрона на гусеничному ході. В спеціальній частині дипломної роботи з «Охорони праці» розглянуто умови праці на робочих місцях у відділі розробки програмного забезпечення «Filancy Marketing LTD». Результатом даного дослідження є інтегральна оцінка стану умов праці в приміщенні, а також рекомендації щодо їх покращення. В цілому дипломна робота складається із анотації на 2 сторінках, вступу, 4 розділів та висновків. Загальна кількість сторінок – 119, таблиць - 19, рисунків – 72 та використаних джерел - 76.
Description: Токарєв В. М. Розробка дрона на гусеничному ході для автоматизації сортувальних стендів : автореф. магістерської роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 151 «Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології» / В. М. Токарєв ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2020. – 12 c.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/1363
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореф Токарєв.pdf293.81 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.