груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1364
Title: Автоматизація управління автономним водопостачанням
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 151 «Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології»
Authors: Гончаров, В. О.
Keywords: автореферат
магістерська робота
автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології
Сідєлєв Микола Іванович
автоматизація водопостачання
SCADA TRACE MODE
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: У вступі подано обґрунтування актуальності теми магістерської роботи, зазначено її зв’язок із науковою програмою, планами і темами, сформульовано мету та завдання дослідження, вказано практичне значення одержаних результатів. Задача розробки автоматизованої системи керування автономною системою водопостачання, яка б значно спрощувала та прискорила процес контролю за працездатністю системи. У першому розділі розглянуті і проаналізовані існуючі системи водопостачання. Виділено та описано їх основну класифікацію та типи. Визначені переваги та недоліки існуючих автоматизованих систем, було приділено увагу проблемі відсутності інтерфейсу та системи контролю за фільтрацією. У другому розділі поставлено задачі та описано шляхи їх вирішення: створення інтерфейсу керування системою; створення системи керування ультрафіолетовим дезинфектором; розроблені блок-схеми роботи системи; додано до інтерфейсу можливості отримання вихідних звітних даних. У третьому розділі розроблено математичну модель для діагностування системи водопостачання. У спеціальній частини з охорони праці та безпеки у надзвичайних ситуаціях проаналізовано систему заходів і засобів по запобіганню впливу на людину несприятливих факторів, які супроводжують роботу працівника операторського відділення. Виконано аналіз освітлення та мікрокліматичних умов на робочому місці. Дипломна робота містить 100стор. (без додатків), 40 рис., 16 посилань на першоджерела та 1 додаток.
Description: Гончаров В. О. Автоматизація управління автономним водопостачанням : автореф. магістерської роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 151 «Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології» / В. О. Гончаров ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2020. – 7 c.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/1364
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореф_Гончаров.pdf227 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.