груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1365
Title: Автоматизована система контролю за охороною периметру
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 151 «Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології»
Authors: Макшанцева, А. І.
Keywords: автореферат
магістерська робота
автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології
Сідєлєв Микола Іванович
автоматизована система
датчик
охорона периметру
порушник
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Кваліфікаційна магістерська робота із спеціальності 151 Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології. – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, 2020. Магістерська наукова робота присвячена розробці автоматизованої системи контролю за охороною периметру. Під час написання магістерської роботи було проведено аналітичний огляд документації аналогів. Проаналізовано переваги та недоліки різноманітних комбінацій датчиків для стоврення власної системи. Розроблено функціональну блок-схему та алгоритм роботи. Проаналізовано різні моделі датчиків та на основі їх переваг і недоліків обрано необхідні. Описано принцип дії гвинтівки с «розумним» прицілом та можливість використання ціє технології для охоронних систем. Розроблена програма для зв`язування датчиків з одноплатним комп`ютером. Нормативні величини освітленості робочих місць для різних видів робіт та відповідних зорових навантажень визначаються ДБН Б.2.5.-28-2006 «Природне і штучне освітлення». За допомогою люксметру була виміряна кількість світла у приміщенні оператора охоронної системи що становила 200л.к., що відповідає встановленим нормам 300-150 лк. Дипломна робота містить 87 сторінок (без додатків), 20 рис., 4 табл., 30 посилань на першоджерела.
Description: Макшанцева А. І. Автоматизована система контролю за охороною периметру : автореф. магістерської роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 151 «Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології» / А. І. Макшанцева ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2020. – 8 c.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/1365
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореф_Макшанцева.pdf210.67 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.