груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1370
Title: Автоматизована система кондиціонування повітря в зерносховищах
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 151 «Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології»
Authors: Грунська, К.В.
Keywords: автореферат
магістерська робота
автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології
Щесюк Олег Володимирович
кондиціонування
автоматизована система
SCADA-система
TeslaSCADA
зерно
температура
зерносховище
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Кваліфікаційна робота магістра зі спеціальності 151 Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології. – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, 2020. Пояснювальна записка магістерської роботи складається зі вступу, трьох розділів, висновків, переліку джерел посилання та спеціальної частини з охорони праці. У вступі визначається актуальність теми, наведені задачі, які заплановано вирішити для досягнення поставленої мети. У першому розділі проводиться огляд суті зберігання зерна в сховищах та впливу температури на зерно при його зберіганні. У другому розділі детально розглянуті принципи та норми влаштування та розташування виробничих складських приміщень. Проведено огляд особливостей організації вентиляції зерносховищ із дотриманням особливих вимог. У третьому розділі розглянуті основні відомості про SCADA-системи. Розроблено простий та зрозумілий інтерфейс користувача, що дає змогу бачити процес кондиціонування приміщень зерносховищ та управління ним. Розроблено проект, у якому є можливість управління процесом вентиляції повітря в приміщенні за допомогою мобільного додатку. У спеціальній частині з охорони праці та безпеки у надзвичайних ситуаціях проаналізовано систему заходів і засобів по запобіганню впливу на людину несприятливих факторів, які супроводжують роботу інженера. Виконано аналіз освітлення та мікрокліматичних умов на робочому місці, управління цивільним захистом на підприємстві. Магістерська робота містить 82 с., 34 рис., 5 табл., 18 джерел посилання.
Description: Грунська К. В. Автоматизована система кондиціонування повітря в зерносховищах : автореф. магістерської роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 151 «Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології» / К. В.Грунська ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2020. – 8 c.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/1370
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
зАвтореф Грунська_671з.pdf360.12 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.