груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1372
Title: Проект еколого-економічного обгрунтування системи сівозмін та впорядкування територій фермерського господарства «Доброчин».
Other Titles: автореферат дипломної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» , спеціальність 193 «Геодезія та землеустрій»
Authors: Коваленко, В. Ф.
Keywords: автореферат
бакалаврська робота
Геодезія та землеустрій
Лазарева Олена Володимирівна
землеустрій
сівозміна
фермерське господарство
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Дипломна робота на здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня Бакалавр за спеціальністю 193 – Геодезія і землеустрій. – Чорноморський національний університет ім. Петра Могили, м. Миколаїв, 2020. В роботі проаналізовано наукові основи планування сучасного землеустрою, оцінка стану використання сучасних земель та землеустрій територій орних земель. Зроблено аналіз та концепція розвитку фермерського господарства. Було оглянуто основні методичні підходи до формування системи сівозмін, організацію території сівозмін та угідь і еколого-економічна ефективність проекту.
Description: Коваленко В. Ф. Проект еколого-економічного обгрунтування системи сівозмін та впорядкування територій фермерського господарства «Доброчин» : автореф. дипломної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спец. 193 «Геодезія та землеустрій» / В. Ф. Коваленко ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2020. – 12 c.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/1372
Appears in Collections:Факультет економічних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат Коваленко.pdf379.2 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.