груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1381
Title: Обґрунтування сівозмін в умовах Степу України
Other Titles: автореферат дипломної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спеціальність 193 «Геодезія і землеустрій»
Authors: Томчук, С. М.
Keywords: автореферат
бакалаврська робота
геодезія і землеустрій
Смірнова Світлана Михайлівна
Степ України
проектування сівозмін
класифікація сівозмін
агроекологічне обґрунтування сівозмін
еколого-економічної ефективності землекористування
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Дипломна робота на здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня Бакалавр за спеціальністю 193 – Геодезія і землеустрій. – Чорноморський національний університет ім. Петра Могили, м. Миколаїв, 2020. В роботі проаналізовано теоретико-методичні засади обґрунтування сівозмін в умовах Степу України, історичний аспект їх формування сівозмін, теорію та класифікацію сівозмін, наукові аспекти організації та проектування сівозмін. Проаналізовано природно-кліматичні умови проектування сівозмін в умовах Степу України, визначено грунтові умови проектування сівозмін у зоні Степу України, відзначено неоднорідність і варіювання від чорноземів звичайних на півночі до темно-каштанових і каштанових на півдні. Орієнтовано увагу на методологію удосконалення системи сівозмін в умовах Степу України, визначено особливості застосування короткоротаційних сівозмін в умовах Степу України, проаналізовані наукові засади освоєння нових сівозмін і оцінка їх ефективності, орієнтовано увагу на агроекологічне обґрунтування сівозмін в умовах Степу України
Description: Томчук С. М. Обґрунтування сівозмін в умовах Степу України : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спец. 193 «Геодезія і землеустрій» / С. М. Томчук , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 14 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/1381
Appears in Collections:Факультет економічних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат_Томчук.pdf290.52 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.