груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1392
Title: Програмно-апаратний модуль керування рекуператором повітря
Other Titles: автореферат дипломної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» спеціальність 123 « Комп’ютерна інженерія»
Authors: Молчанов, О. О.
Keywords: автореферат
бакалаврська робота
комп'ютерна інженерія
Ромакін володимир Вікторович
Мікроконтролер
модуль керування
рекуператорна система
ESP32
Fritzing
TM1638
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Кваліфікаційна робота бакалавра зі спеціальності 123 Комп’ютерна інженерія на здобуття кваліфікації «фахівець з інформаційних технологій». – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, 2020. Бакалаврська робота спрямована на дослідження, специфікації та розробку модулю керування рекуператором повітря. Розглянуто проблеми мікроклімату, типи рекуператорних систем та їх керування. Практичне значення результатів дослідження та розроблення полягає у можливості виготовлення та використання модулів керування рекуператорними системами у житлових приміщеннях. Пояснювальна записка бакалаврської роботи складається зі вступу, трьох розділів, висновків та двох додатків. У вступі визначається актуальність теми, сформульовані мета, об’єкт, предмет та завдання дослідження та розроблення бакалаврської роботи. У першому розділі досліджується проблема мікроклімату в приміщенні, види рекуператорних систем та видів їх керування; проводиться аналіз існуючих рішення конкурентів. У другому розділі виконується апаратна реалізація проекту, проводиться аналіз існуючих мікроконтролерів, обираються найефективніші компоненти. Наведено функціональний опис та технічні характеристики ESP32 й обраних модулiв. У третьому розділі виконується програмна реалізація проекту, змодельовано макет та принципову схему в середовищі Fritzing. Описана розробка проекту з використанням середовища Arduino IDE для програмування мікроконтролерів. У висновках наведено результати роботи. У висновках наведено аналіз виконаної роботи та отриманих результатів дослідження та розроблення. У додатку А наведено схеми та креслення. У додатку Б наведений вихідний код програми в середовищі Arduino IDE. В цілому, бакалаврська робота без додатків містить 67 сторінок, 36 рисунків, 6 таблиць, 20 джерел посилання.
Description: Молчанов О. О. Програмно-апаратний модуль керування рекуператором повітря : автореф. дипломної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спец. 123 « Комп’ютерна інженерія» / О. О. Молчанов ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2020. – 12 c.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/1392
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук (ба)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Молчанов_Автореферат.pdf354.13 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.