груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1395
Title: Оптимізація WEB-серверів на базі Raspberry Pi
Other Titles: автореферат дипломної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» спеціальність 123 « Комп’ютерна інженерія»
Authors: Моспанов, Д. В.
Keywords: автореферат
бакалаврська робота
комп'ютерна інженерія
Солобуто Л. В.
оптимізація web-cepвepy
nginx
raspberry pi
одноплатні мікрокомп'ютери
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Кваліфікаційна робота бакалавра зі спеціальності 123 Комп’ютерна інженерія. – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, 2020. Бакалаврська робота присвячена розробці апаратно-програмного модулю для обслуговування передачі даних для великої кількості користувачів. Розглянуто наявні в наш час одноплатні мікрокомп'ютери. Практичне значення результатів дослідження та розроблення у можливості використання розробленої системи для широкого кола професійно-орієнтованих заходів популяризації робототехніки. Пояснювальна записка бакалаврської роботи складається зі вступу, чотирьох розділів, висновків та двух додатків. У вступі визначається актуальність теми, сформульовані мета, об'єкт, предмет та завдання дослідження та розроблення бакалаврської роботи. У першому розділі досліджуються основні web-сервери, які можна використати для виконання бакалаврської роботи. У другому розділі наведені дані про найпопулярніші одноплатні мікрокомп'ютери та їх переваги. У третьому розділі наведені дані про програмну частину комплексу та результати тестування ПЗ. Четвертий розділ присвячений охороні праці на підприємстві, де проводилось тестування комплексу. У висновках наведено аналіз виконаної роботи та отриманих результатів дослідження та розроблення. У додатку А наведено архітектуру розробленого ПЗ. У додатку Б наведено програмний код, що використовувався в проекті. В цілому, бакалаврська робота без додатків містить 76 сторінок, 25 рисунків, 20 таблиць, 17 джерел посилання.  
Description: Моспанов Д. В. Оптимізація WEB-серверів на базі Raspberry Pi : автореф. дипломної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спец. 123 « Комп’ютерна інженерія» / Д. В. Моспанов ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2020. – 15 c.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/1395
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук (ба)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Моспанов_Автореферат.pdf407.89 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.