груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1397
Title: Програмно-апаратний модуль для розваг домашніх тварин
Other Titles: автореферат дипломної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» спеціальність 123 « Комп’ютерна інженерія»
Authors: Рябіков, А. М.
Keywords: автореферат
бакалаврська робота
зміна положення лазеру в просторі
мікроконтролер
відтворення відеопотоку
Arduino Nano
ESP32 CAM
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Бакалаврська робота присвячена розробці програмно-апаратного модуля для розваг домашніх тварин. Практичне значення результатів роботи полягає в тому, що модуль можна використовувати у якості тренажера для розвитку моторики і розумової активності тварини та задля дистанційного спостереження за активністю домашнього вихованця. Пояснювальна записка бакалаврської роботи складається зі вступу, трьох розділів, висновків та двох додатків. У вступі визначається актуальність теми, сформульовані мета, об’єкт, предмет та завдання бакалаврської роботи. У першому розділі досліджуються існуючі аналоги у даній сфері. У розділі наведено принципи роботи сучасних приладів для розваг домашніх тварин. Проведено порівняльний аналіз сучасних приладів для розваг домашніх тварин. У другому розділі проведено аналіз апаратних складових модуля, який складається з двох частин, що призначені для відтворення відеопотоку та зміни положення лазеру у просторі. Обрано апаратне забезпечення для кожної частини проекту. Розроблено схему підключення обраного периферійного обладнання та розглянуто особливості роботи мікроконтролера. Третій розділ присвячено розробці програмного забезпечення. Розглянуті варіанти та обрано оптимальний варіант середовища розробки – Arduino IDE. Проаналізовано програмні рішення для відтворення відеопотоку. У додатку А наведений лістинг коду для плати Arduino Nano. У додатку Б наведений лістинг коду для платиESP32 CAM. В цілому, бакалаврська робота без додатків містить 55 сторінок, 44 рисунки, 5 таблиць, 21 джерело посилання.
Description: Рябіков А. М. Програмно-апаратний модуль для розваг домашніх тварин : автореф. дипломної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спец. 123 « Комп’ютерна інженерія» / А. М. Рябіков ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2020. – 11 c.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/1397
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук (ба)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Рябіков_Автореферат.pdf287.86 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.